5 důvodů, proč strávit líbánky na luxusní jachtě

Zorganizovat svatbu vyžaduje spoustu času a práce. A tak není divu, že mnohé páry poté, co věnovaly měsíce plánování a organizování obřadu, zatouží po pohodových líbánkách. Ideálně takových, u kterých se o organizaci i samotný průběh postará někdo jiný. A přesně taková dovolená na vás čeká na palubě luxusních jachty s vlastní posádkou! Stále váháte? Tady je pět důvodů, které možná změní váš názor.

Tým Umbrella Yacht   |   18. 3. 2019

1. All-inclusive servis pro gurmány

Během líbánek budete mít k dispozici svého vlastního šéfkuchaře, který vám bude po celou dobu vyvařovat gurmánské delikatesy a míchat oblíbené drinky. Před vyplutím vás budeme kontaktovat, abychom se dozvěděli co nejvíce informací o vašich oblíbených jídlech a konkrétních požadavcích. Pak už musíte udělat jediné – nalodit se a neprodleně začít s relaxací, během které vás náš šéfkuchař bude nepřetržitě zahrnovat čerstvými lahůdkami a koktejly.  

jachta

Celý den si budete moci vychutnávat své oblíbené drinky

 

2. Spousta zajímavých aktivit

Šnorchlování v průzračných vodách kolem korálových útesů, všemožné vodní sporty, procházky po pevnině, koupání v odlehlých zátokách, sledování západů slunce v některém z malých plážových barů… To jsou jen některé z nepřeberného množství aktivit a zážitků, které na vás čekají. Stačí si vybrat destinaci, do které se chcete podívat, a my vám rádi dáme tipy na ta nejzajímavější místa, která byste během své plavby neměli minout.

jachta

Vyzkoušet můžete třeba oblíbený paddleboard

 

3. Soukromí

Posádka dokáže být velmi diskrétní, nebo naopak nápomocná – přesně dle vašich potřeb. Když budete mít chuť si popovídat nebo si nechat poradit, naši lidé vám budou zcela k dispozici a rádi s vámi stráví část vašeho prázdninového času. Stejně tak rádi vám ale dopřejí naprosté soukromí. Pro posádku je na katamaránu separátní kajuta, takže se nemusíte bát, že by vás jakkoli rušila. Naše zkušenosti ale říkají, že mnozí naši hosté se s posádkou spřátelí natolik, že si ji najímají i na své další plavby!

jachta

Na palubě soukromé jachty vás nebude nikdo a nic rušit

 

4. Zkušený kapitán vždy k ruce

Orientovat se v nové zemi na souši je jedna věc, ale moře představuje úplně jinou výzvu. Naštěstí pro vás s vámi bude na lodi náš zkušený kapitán, který splní jakékoli vaše přání. Rád vám poradí, kam vyplout, v jaké zátoce zakotvit i na jaké pláži se vykoupat. Zná ta nejlepší místa pro šnorchlování nebo potápění a ochotně vám doporučí nejlepší restaurace, bary nebo obchody na pevnině. Dostanete při snídani chuť strávit den na pláži, kterou byste měli jen pro sebe? Žádný problém, váš kapitán bude přesně vědět, kam vyrazit. Jeho podrobné znalosti místního prostředí jsou zkrátka k nezaplacení!

jachta

Kapitán má vždycky tipy na ty nejkrásnější pláže!

 

5. Komfort luxusní jachty

Na vaše vysněné líbánky vás odveze luxusní klimatizovaný katamarán, který nabízí spoustu prostoru a ubytování srovnatelné se špičkovým hotelem. K dispozici budete mít moderně vybavený salon s kuchyňským koutek a jídelnou, komfortní kajuty i relaxační a opalovací prostory na zádi, přídi, ale především na horní palubě lodi. Na všech těchto místech si můžete užívat plavbu, kochat se výhledem do všech světových stran a vychutnávat si skvělé jídlo a pití.

jachta

Na palubě luxusní jachty na vás čeká maximální komfort

 

Přesvědčili jsme vás? Výborně! Na závěr pro vás máme pár tipů na destinace, které se dokonale hodí pro zamilované novomanžele. Jedním z nejkrásnějších míst v Karibiku, kde je navíc pořád co dělat, je ostrov Svatá Lucie, o které si můžete přečíst v článku Svatá Lucie. Vaše příští destinace! Pokud chcete zůstat v Evropě, náš tip zní: Řecko. Zajímavé tipy najdete v článku Chcete zažít iluzi dokonalého světa? Vyplujte do Jónského moře! A nemůžou chybět ani naše milované Seychely – nahlédněte třeba do článku La Digue: Vplujte do světa, ve kterém se zastavil čas. Další tipy na krásné kouty světa pak najdete v článku Romantika na lodi? Tahle místa vás okouzlí! a samozřejmě na našem blogu!

Foto: Shutterstock.com a archiv Umbrella Yacht

 

Chcete prožít líbánky na jachtě? Napište nám!

Přečíst více článků