Chorvatsko luxusně? Tahle nová jachta splní vaše sny!

Jachta, na které si budete připadat jako v pětihvězdičkovém hotelu? Už za pár měsíců se budete moci přesvědčit, že existuje! Jmenuje se MY 44 a od dubna s ní budeme brázdit vody Chorvatska. Buďte jedni z prvních, kdo zažijí plavbu na tomto luxusním katamaránu!

Tým Umbrella Yacht   |   31. 10. 2017

Troufáme si tvrdit, že luxusnější a lépe vybavený motorový katamarán v Chorvatsku nepotkáte. V čem spočívá onen přepych? Loď má to nejlepší vybavení, od interiéru z teakového dřeva až po veškeré elektrospotřebiče. Nabízí ubytování pro 6 lidí ve třech dvoulůžkových kajutách, které jsou až neuvěřitelně prostorné a jsou vybavené komfortními dvoulůžkovými postelemi s úložným prostorem, stolkem i posezením tak, aby vám tu nic nechybělo a cítili jste se jako doma. Největší kajuta, majitelská, pak připomíná pokoj v pětihvězdičkovém hotelu. Každá kajuta má samozřejmě k dispozici vlastní koupelnu, TV a wifi připojení.

alt_text_here

Luxusní motorový katamarán MY 44 nabízí exkluzivně naše společnost

 

Na kajuty navazuje nádherně prosvětlený salon s kuchyňkou a rozkládacím jídelním stolem. Kuchyně je plně vybavena pro přípravu všech jídel, na jaké při cestě dostanete chuť – samozřejmostí je lednice, sporák, mikrovlnná trouba, myčka, a dokonce i vinotéka či pračka. Celá loď je samozřejmě plně klimatizovaná a má i podvodní podsvícení.

 

Lenošení a zábava

Většinu času ale nejspíš strávíte na horní palubě lodi, tzv. flybridge, odkud je nádherný výhled do okolí. I tady je k dispozici gril, prostorné posezení, navíc i s lednicí, abyste si mohli vychutnávat chlazené nápoje, kdykoli si vzpomenete.  Skvělé místo na opalování a relaxování je i na přídi lodi, kde najdete pohodlné matrace. A až budete dostatečně prohřátí, stačí se přesunout na koupací platformu na zádi lodi a skočit šipku do moře!

alt_text_here

Paluba MY 44 nabízí hned několik míst k lenošení

 

Koupání a opalování si můžete užívat opravdu do sytosti, protože o nic jiného se starat nemusíte. Náš profesionální kapitán se postará o cestu a doveze vás bezpečně do přístavu podle vašeho přání. Na přání vám může být k dispozici i hosteska, která se o vás bude starat jako v hotelu. Pro kapitána i hostesku je na lodi separátní kajuta, a tak nebudou nijak rušit vaše soukromí.

Podrobný ceník pro týdny najdete na našich webových stránkách.

alt_text_here

Přečíst více článků