Dovolená jako nekončící party? Vyrazte jachtou do nejlepších plážových klubů!

Klid, pohoda a posedávání v tavernách není nic pro vás? Vy se během dovolené chcete především bavit? V tom případě přijměte naše pozvání k návštěvě nejlepších party destinací Evropy! Stačí zakotvit jachtu, přeplout na pevninu a vrhnout se do víru zábavy, o kterou se starají ti nejlepší světoví DJs.

Tým Umbrella Yacht   |   3. 4. 2018

Pag v Chorvatsku

Pag je pátý největší chorvatský ostrov, a rozhodně je to ostrov nejžhavější! Alespoň pokud jde o zábavu. V létě se tu koná hned několik vyhlášených festivalů (Hideout Festival, Fresh Island nebo Love Week), ale hlavně tu leží slavná pláž Zrče. Právě na ní najdete klub Papaya, údajně nejlepší plážový klub v Chorvatsku a devátý nejlepší na světě (aspoň podle magazínu DJ MAG), kterému zdatně sekundují Aquarius, Kalypso nebo Noa Beach. Po celé léto tu hrají vyhlášení DJs, tančit tu můžete 24 hodin denně. Navíc i pláž je krásná, oblázková s pozvolným vstupem do moře. K dispozici jsou tu i všechny možné vodní sporty, tetovací salon, tělocvična, obchůdky se suvenýry, restaurace… Když si pronajmete jachtu v Zadaru a přeplujete do přístavu Mandre, máte to na Zrče kousek!

alt_text_here

Na pláži Zrče je hned několik klubů, ve kterých můžete protančit léto

 

Mykonos v Řecku

Říká se jí večírková pláž. Na Super Paradise Beach se scházejí všichni ti, kteří se chtějí během dovolené hlavně bavit. Není to zdaleka jediné místo na Mykonosu, kde si můžete užít pořádnou party, ale je rozhodně nejznámější. Přes den tu hraje příjemná hudba, kterou si můžete vychutnat v některém z plážových barů. Samotná pláž je překrásná, moře čisté, servis perfektní. Zhruba v 9 večer pak začínají hrát DJs. A pokud vás tanec a popíjení přece jen po pár dnech unaví, stačí přeplout do některé z okolních zátok, kde si můžete naopak vychutnat pohodu klidných, tichých pláží.

alt_text_here

Zábava se na Mykonosu soustředí do okolí Super Paradise Beach

 

Ibiza ve Španělsku

Ibiza, která je doslova synonymem pro party na břehu moře, v našem výběru samozřejmě nesmí chybět. Zdejší party scéna přitahuje každý rok nejen celebrity a klubové fanatiky, ale i nejlepší světové DJs. Váš plán by mohl vypadat asi takto – přes den relax na nádherné pláži Playa d´en Bossa, poté přesun do klubů Ushuaïa, Hï Ibiza nebo Sankeys. Na Ibize si najde svůj oblíbený podnik každý – ať už máte rádi jakýkoli druh hudby. A pokud budete ráno trošku přešlí, přeplavte se na sousední Formenteru, na jejíchž překrásných plážích spolehlivě zrelaxujete rozbolavělá těla. 

alt_text_here

Ibiza je Mekkou milovníků zábavy

 

Ios v Řecku

Ostrov je součástí souostroví Kyklady a nabízí tradiční řecký mix historických památek a překrásných pláží. Ovšem jako bonus přidává ještě hodně bohatý noční život. Zatímco přes den můžete kotvit v některé z kouzelných zátok a užívat si klidu a soukromí písečných pláží, večer na vás čeká vyhlášená pláž Mylopotas a její noční kluby – startuje se přímo na pláži ve Far Out Beach Clubu, a pokračuje až do rána ve vesničce Chora v klubech Blue Note, Disco 69, Flames Bar nebo Slammer Bar. Ráno pak znavení tanečníci mohou opět využít pohostinnosti klidnějších zátok v okolí.

alt_text_here

Mylopotas. Pláž, na které to opravdu žije!

 

Mallorka ve Španělsku

Na jihozápadním pobřeží ostrova najdete letovisko Magaluf, které má dva hlavní trumfy – kilometrovou písčitou pláž, a hned několik vyhlášených klubů. Nejznámějším je rozhodně BCM Planet Dance – největší noční klub na Mallorce a údajně 5. nejlepší klub světa. Rozhodně v něm ale nemusíte zůstávat celý večer, o vaši pozornost se tu bude ucházet i program v konkurenčních klubech Banana, Boomerang nebo Car Wash. Jejich programy jsou nabité po celé léto, a docela klidně se vám může stát, že večírek zakončíte pěnovou nebo popcornovou party.

alt_text_here

V Magalufu najdete i údajně 5. nejlepší noční klub světa

Foto: Shutterstock.com

 

Chcete s námi vyrazit na loď? Napište nám, ozveme se Vám zpět!

Přečíst více článků